Wat kan ik verwachten van een shoot?


Wanneer je een fotoshoot hebt aangevraagd gaan we samen bekijken wat je wensen en verwachtingen zijn om zo tot de beste resultaten te komen. Tevens bepalen we de locatie waar de shoot plaats gaat vinden. Als je het fijn vindt kunnen we ook telefonisch bovenstaande informatie bespreken. Het is handig om van te voren iemand te regelen die kan assisteren tijdens de shoot.


Op de dag zelf sta je klaar op de afgesproken tijd en plaats. Je paard en jijzelf zijn netjes schoon. Tijdens de shoot zal ik je een aantal van de gemaakte foto’s laten zien zodat je alvast een impressie krijgt van het resultaat. De shoot duurt vaak anderhalf tot twee uur maar we gaan natuurlijk door tot het gewenste resultaat bereikt is.


De betaling dient binnen 48 uur na de shoot voldaan te worden. Dit kan contant, via de bank of middels een factuur. Binnen vijf werkdagen ontvang je jou persoonlijke pixieset galerij waar je zelf de foto’s kunt uitkiezen die jij bewerkt wilt ontvangen.


Mocht je meer foto’s willen bestellen dan het aantal van je gekozen pakket, dan zal je na deze bestelling een betaallink of factuur van de extra foto’s ontvangen. De levertijd van de gekozen foto’s is maximaal 15 werkdagen tenzij anders door de fotograaf wordt vermeld. Heb jij spoed bij het ontvangen van je foto’s? Neem dan contact op met mij en dan kijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

.


.