Shanna


Afgelopen november heb ik door Astrid reels laten maken.

Het was voor mij de eerste keer ik vond het erg leuk om te doen en vond het fijn dat we van te voren besproken hebben wat ik graag zou willen met daarbij de aanvullingen van Astrid hoe de reels het mooist zouden worden. En Astrid is echt van de details wat ik echt super fijn vond! Even wat vlekjes weg vegen van je laarzen of een borstel over je paard maken in zo'n reel wel echt verschil. Ook tijdens de reels in elkaar zetten vindt Astrid het belangrijk dat het naar de wens van de klant is dus vond die overleg of het naar mijn wens was ook erg fijn net als met de muziek. Ik vond het een super leuke dag en zeker een aanrader!

Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.


Puck


Het was super leuk om foto’s te maken! Astrid was erg geduldig en nam de tijd zodat we de perfecte foto konden maken. Er was een relaxte sfeer waardoor mijn paard ook rustig bleef poseren terwijl ze er normaal vaak snel genoeg van heeft. Astrid gaf goede aanwijzingen hoe wij moesten staan  wat ervoor zorgt dat mijn paard zo optimaal mogelijk op de foto komt! Kortom ik raad Astrid zeker aan! 

Suzan


In juni heb ik bij Astrid een fotoshoot gedaan, via Social Media had ik bij haar een shoot gewonnen! We hadden alle tijd om foto’s te maken, en zelf kwam ze ook nog met leuke ideeen. Hierdoor kon ik uit heel veel foto’s mijn favorieten kiezen, dat was best een moeilijke taak, want ze waren allemaal onwijs leuk! Ik ben onwijs blij met mijn fotoshoot, we hadden alle tijd en er zijn prachtige foto’s uit gekomen.

Colette


Alles ging zo snel met het afscheid van mijn paard. Gelukkig kon Astrid toch de volgende dag al foto's komen maken. Het maken van de foto's verliep zo ontspannen dat ik even niet aan het afscheid dacht. Met veel tips en tops zijn ze prachtig geworden.

Jolien


Astrid is een positieve enthousiaste fotograaf. Naast dat ze zelf goed weet wat ze op de foto wil, oftewel wat mooie foto’s oplevert, luistert ze ook goed naar de wens van het ‘model’. Naast dat ze de juiste momenten vast weet te leggen, zie je ook de emotionele band tussen paard en ruiter terug. Echt een aanrader!

Susanne


Het is fijn om Astrid als fotograaf te hebben. Ze laat je vol zelfvertrouwen voor de lens staan, waardoor de mooiste plaatjes geschoten worden. Astrid heeft echt oog voor detail en vertelt precies waar of hoe je moet gaan staan. Je kan samen met Astrid al je ideeën en wensen bespreken niks is te gek voor haar. Tijdens de shoot staan dan ook echt de wensen van de klant centraal. Ik heb samen met Astrid al meerdere shoots mogen doen en dat waren zeker niet de laatste!

Saskia


Zo dankbaar voor de mooie shoot die ik gedaan heb bij Astrid! Mijn paard kwam net uit de kliniek en had een slecht toekomstperspectief. Graag wilde ik nog foto’s ter herinnering. Astrid heeft de allermooiste momenten weten vast te leggen. Deze foto’s weergeven echt de band die ik heb met mijn paard. Astrid nam alle tijd en had veel geduld. De shoot was heel ontspannen en Astrid hield goed rekening met de gezondheid van mijn paard. Deze foto’s betekenen heel veel voor mij. Ik zal zonder twijfelen zo weer een shoot bij haar inplannen!