Hi, mijn naam is Astrid Pekel en ik ben een meedenkende en spontane paardenfotograaf met vanaf jongs af aan veel liefde voor dieren. Vanaf mijn 6e tot op heden ben ik veel bij de paarden te vinden. Door mijn eigen ervaring met de paarden kan ik jullie goed begeleiden tijdens een shoot. Als professioneel paarden fotograaf vind ik ontspanning tijdens een shoot erg belangrijk. Zowel het paard als de klant moeten zichzelf fijn voelen.


De afwisseling binnen mijn werk vind ik erg leuk. De verschillende disciplines van de sport en al de verschillende paarden en mensen die ik leer kennen. Ik maak kleurrijke en realistische beelden en ga er altijd voor om jou en/of het paard het mooiste naar voren te laten komen.


Ik kijk er naar uit om de mooie momenten van jou en/of het paard vast te leggen!


Product- en bedrijfsfotografie


Naast het vastleggen van mooie momenten en herinneringen voor particulieren, richt ik mijzelf ook op product en- bedrijfsfotografie. Ik heb al voor diverse bedrijven en merken producten of diensten mogen vastleggen. Een oog voor detail, goede communicatie tussen fotograaf en opdrachtgever én een professioneel resultaat vind ik hierbij erg belangrijk.


Wil jij dat jouw bedrijf professionele beelden heeft om te delen of mee te adverteren of wil je graag samenwerken ? Neem dan vooral contact met mij op, zodat we samen iets moois kunnen neerzetten voor jouw bedrijf!