Gold

€ 125

Samen gaan wij de mooiste momenten van jou en of jouw paard vastleggen, op een locatie die bij jouw wensen past. Als je het Gold pakket boekt dan heb je de keuze uit één fotoreportage, waarbij je kan kiezen uit zes rij- of portret foto's.


Na de shoot krijg je jouw persoonlijke galerij waar je zelf de foto's kunt kiezen die je bewerkt wil hebben. De foto's worden tot in de puntjes bewerkt en ontvang je digitaal in hoge resolutie en op webformaat.


Uiteraard heb je altijd de mogelijk om tegen een prijs van € 12,50 per foto bij te bestellen. Wil jij jouw shoot uitbreiden met mooie video's, boek dan het Reels pakket óf een losse reel bij jouw shoot!


*Deze prijs is exclusief reiskosten.

Platinum

€ 180

Bij het Platinum pakket gaan wij samen de mooiste momenten van jou en of jouw paard vastleggen, op een locatie die bij jouw wensen past. Waar je bij het Gold pakket de keuze hebt uit rij of portretfoto's, kan je bij het Platinumpakket beide kiezen en ontvang je 10 foto's.


Na de shoot krijg je jouw persoonlijke galerij waar je zelf foto's kunt kiezen die je bewerkt wil hebben. De foto's worden tot in de puntjes bewerkt en ontvang je digitaal in hoge resolutie en op webformaat.


Uiteraard heb je altijd de mogelijk om tegen een prijs van € 12,50 per foto meer foto's bij te bestellen. Wil jij jouw shoot uitbreiden met mooie video's, boek dan het Reels pakket óf een losse reel bij jouw shoot!


*Deze prijs is exclusief reiskosten.Diamond

€ 200

Bij het Diamond pakket gaan wij samen de mooiste momenten van jou en of jouw paard vastleggen, op een locatie die bij jouw wensen past. Boek jij het Diamond pakket? Dan heb je de mogelijkheid tot portret en/of rijfoto's. Deze shoot is extra uitgebreid, doordat je de mogelijkheid hebt om te wisselen van outfit en zodat je extra variatie hebt in jouw foto's. Bij het boeken van deze shoot ontvang je 14 foto's.


Na de shoot krijg je jouw persoonlijke galerij waar je zelf foto's kunt kiezen die je bewerkt wil hebben. De foto's worden tot in de puntjes bewerkt en ontvang je digitaal in hoge resolutie en op webformaat.


Uiteraard heb je altijd de mogelijk om tegen een prijs van € 12.50 per foto meer foto's bij te bestellen. Wil jij jouw shoot uitbreiden met mooie video's, boek dan het Reels pakket óf een losse reel bij jouw shoot!


*Deze prijs is exclusief reiskosten.
Samenwerkingen voor bedrijven

Heb jij een bedrijf binnen de paardensector en wil je graag jouw producten, diensten en/of paarden op een professionele manier laten vastleggen? Neem dan zeker contact op met mij. In een wereld waar social media en een groot online bereik hebben steeds belangrijker worden, zijn goede foto’s en/of video’s van essentieel belang.  Doormiddel van professionele beelden kan ik jouw bedrijf helpen een sterke eerste indruk achter te laten bij klanten.

Samen kijken we naar jouw doelen en wat voor beeld je wilt uitstralen. Ik denk mee over hoe we het beste resultaat kunnen behalen. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan direct contact op!


Verkoop

€ 110

Wil jij jouw paard professioneel laten vastleggen voor de verkoop, dan is dit pakket zeer geschikt voor jou. Bij de verkoop van jouw paard wil je dat het paard het beste naar voren komt. Professioneel beeldmateriaal is hierbij van zeer toegevoegde waarde. Potentiële kopers kunnen zo online het paard al goed bekijken, hierdoor zullen er meer serieus geïnteresseerde bij jouw paard komen kijken.


Bij dit pakket ontvang je één hoofd en één standfoto. Wil je ook foto's van het rijden ontvangen of extra stand -of hoofdfoto's? Dan heb de mogelijkheid om extra foto's bij te bestellen voor een prijs van €12.50,- per foto. Het laten maken van een verkoopvideo is ook mogelijk. Een verkoopvideo bijboeken is mogelijk voor €50,-


*Deze prijs is exclusief reiskosten.Reels

€ 195

Reels zijn dé manier om jouw social-media kanalen bijvoorbeeld Instagram of TikTok te laten groeien. Door reels in te zetten geef je het bereik van jouw pagina een boost en meer volgers wat kan leiden tot eventuele samenwerkingen en/of klanten.


Heb jij geen actief social-media account, maar vind je het wel leuk om mooie video's van jouw paard of jullie samen te hebben, dan is dit pakket ook zeer geschikt.


In dit pakket ontvang je drie reels van maximaal 30 seconden per reel (verticaal). Uiteraard heb je altijd de mogelijk om tegen een extra prijs van €50,- alle gemaakte video's te ontvangen om zelf oneindig reels te kunnen maken. Wil jij jouw shoot uitbreiden met een mooie fotoshoot, kijk dan hier boven naar de diverse opties.


*Deze prijs is exclusief reiskosten.

Black foto's

€ 140

Wil jij mooie portretfoto's van jouw paard met een zwarte achtergrond, dan is dit pakket perfect voor jou. Tijdens deze shoot heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van mijn fotografiehalster, hierdoor lijkt het alsof jouw paard los staat. Uiteraard kan het ook met een eigen hoofdstel of halster. Bij deze shoot is het noodzakelijk dat je de beschikking hebt tot een deuropening van bijvoorbeeld een schuur, waarbij een duidelijke overgang van licht naar donker is. Bij het boeken van deze shoot ontvang je 5 foto's.


Na de shoot krijg je jouw persoonlijke galerij waar je zelf foto's kunt kiezen die je bewerkt wil hebben. De foto's worden tot in de puntjes bewerkt en ontvang je digitaal in hoge resolutie en op webformaat.


Uiteraard heb je altijd de mogelijk om tegen een prijs van €25,- per foto meer foto's bij te bestellen. Wil jij jouw shoot uitbreiden met mooie video's, boek dan het Reels pakket óf een losse reel bij jouw shoot.


*Deze prijs is exclusief reiskosten.